Sing-in

Sing-in gestopt vanwege het corona-virus

De laatste Sing-in die gehouden is, was 19 januari 2020. Daarna is alles stopgezet vanwege de corona. Zodra er weer mogelijkheden zijn, willen wij de Sing-in hervatten.
Vanwege onze verhuizing naar een ander gebouw is het nu (februari 2022) nog niet mogelijk om een Sing-in te organiseren.
Hieronder is een terugblik te zien van de eerder gehouden en geplande Sing-ins.


Sing-in

Iedere derde zondag van de maand organiseren wij een Sing-in met aansprekende thema’s, actuele onderwerpen, muzikale en vocale medewerking, getuigenissen en veel samenzang. Het begint om 19.30u.


Sing-in met medewerking van  Kithara

Zondag 19 april hopen we Kithara uit Oldebroek te begroeten, bekend van radio en televisie. Het is een waar genoegen deze groep te horen zingen, die zichzelf begeleiden met de gitaar.
Zondag 19 april 2020
Aanvang: 19.30u.


Sing-in met medewerking van de Country Trail Band.

De Country Trail Band  zal in maart weer in ons midden zijn met Muziek, zang en een korte meditatie is ook deze avond afgestemd op de verkondiging van de blijde boodschap.
Zondag 15 maart 2020
Aanvang: 19.30u.


Sing-in met medewerking van it Ljochtbeaken.

Een interkerkelijk mannenkoor die in shanty-stijl zingen. De naam it ljochtbeaken heeft te maken met schepen die varen op de koers van een lichtbaken. Zo mogen wij in ons leven Jezus ervaren als een lichtbaken.
Zondag 19 januari 2020
Aanvang: 19.30u.


Sing-in met medewerking van de Last Minute-band.

De groep “Last Minute” spelen Blue Grass muziek. Een akoestische tak van de Country muziek. Behalve Blue Grass speelt de band ook Israëlische volksmuziek. Naast het spelen van de instrumenten wordt er ook meerstemmig gezongen.
De teksten van de liederen gaan over het geloof in God. Omdat het geloof in Jezus een centrale rol heeft in het leven van de bandleden zingen zij daar met enthousiasme over.
Zondag 20 oktober 2019
Aanvang: 19.30u.